Sfoglia per Autore
Attività biologica dei funghi: proprietà antiossidanti nei confronti dei lipidi cellulari
1996-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina
Attività antiossidante del caffè
1997-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Antibacterial and antioxidant activities of coffee beverage
1997-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Protective activity of water soluble components of some common diet vegetables on rat liver microsome and the effect of thermal treatment
1998-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina
Isolation of antioxidant components from Cichorium intybus
1999-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina
Attività antiossidante e protettiva di vegetali del genere Cichorium
1999-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro and ex vivo anti-and prooxidant components of Cichorium intybus.
2000-01-01 Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina
In vitro antioxidant and ex vivo protective activities of green and roasted coffee.
2000-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Bertè, F. A.; Gazzani, Gabriella
Both serum receptors of tumor necrosis factor are influenced by mud pack treatment in osteoarthrotic patients.
2002-01-01 Bellometti, S.; Galzigna, L.; Richelmi, Plinio; Gregotti, Cesarina; Berte', Francantonio
Barley protective activity against rat liver microsome lipid peroxidation
2002-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato
2003-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley
2003-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components
2004-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetablesand effect of thermal treatment in biological systems
2006-01-01 Papetti, A.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; DA CARRO, C.; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment in biological systems.
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Ex vivo antiperoxyl radical activity of coffee melanoidins
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Mud pack treatment of osteoarthritis patients: Changes in serum levels of cartilage disease markers
2008-01-01 Bellometti, S; Tassoni, T; Gregotti, Cesarina; Richelmi, Plinio
Attività protettiva delle melanoidine del caffè nei confronti della perossidazione lipidica
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation of high molecular weight components and contribution to the protective activity of coffee against lipid peroxidation in a rat liver microsome system.
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Attività biologica dei funghi: proprietà antiossidanti nei confronti dei lipidi cellulari | 1-gen-1996 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina | |
Attività antiossidante del caffè | 1-gen-1997 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Antibacterial and antioxidant activities of coffee beverage | 1-gen-1997 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Protective activity of water soluble components of some common diet vegetables on rat liver microsome and the effect of thermal treatment | 1-gen-1998 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina | |
Isolation of antioxidant components from Cichorium intybus | 1-gen-1999 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina | |
Attività antiossidante e protettiva di vegetali del genere Cichorium | 1-gen-1999 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
In vitro and ex vivo anti-and prooxidant components of Cichorium intybus. | 1-gen-2000 | Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina | |
In vitro antioxidant and ex vivo protective activities of green and roasted coffee. | 1-gen-2000 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Bertè, F. A.; Gazzani, Gabriella | |
Both serum receptors of tumor necrosis factor are influenced by mud pack treatment in osteoarthrotic patients. | 1-gen-2002 | Bellometti, S.; Galzigna, L.; Richelmi, Plinio; Gregotti, Cesarina; Berte', Francantonio | |
Barley protective activity against rat liver microsome lipid peroxidation | 1-gen-2002 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato | 1-gen-2003 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley | 1-gen-2003 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components | 1-gen-2004 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetablesand effect of thermal treatment in biological systems | 1-gen-2006 | Papetti, A.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; DA CARRO, C.; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment in biological systems. | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Ex vivo antiperoxyl radical activity of coffee melanoidins | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Mud pack treatment of osteoarthritis patients: Changes in serum levels of cartilage disease markers | 1-gen-2008 | Bellometti, S; Tassoni, T; Gregotti, Cesarina; Richelmi, Plinio | |
Attività protettiva delle melanoidine del caffè nei confronti della perossidazione lipidica | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Isolation of high molecular weight components and contribution to the protective activity of coffee against lipid peroxidation in a rat liver microsome system. | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile