Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 30
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Attività biologica dei funghi: proprietà antiossidanti nei confronti dei lipidi cellulari 1-gen-1996 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina
Attività antiossidante del caffè 1-gen-1997 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Antibacterial and antioxidant activities of coffee beverage 1-gen-1997 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Protective activity of water soluble components of some common diet vegetables on rat liver microsome and the effect of thermal treatment 1-gen-1998 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina
Isolation of antioxidant components from Cichorium intybus 1-gen-1999 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina
Attività antiossidante e protettiva di vegetali del genere Cichorium 1-gen-1999 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro and ex vivo anti-and prooxidant components of Cichorium intybus. 1-gen-2000 Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina
In vitro antioxidant and ex vivo protective activities of green and roasted coffee. 1-gen-2000 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Bertè, F. A.; Gazzani, Gabriella
Both serum receptors of tumor necrosis factor are influenced by mud pack treatment in osteoarthrotic patients. 1-gen-2002 Bellometti, S.; Galzigna, L.; Richelmi, Plinio; Gregotti, Cesarina; Berte', Francantonio
Barley protective activity against rat liver microsome lipid peroxidation 1-gen-2002 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato 1-gen-2003 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley 1-gen-2003 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components 1-gen-2004 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetablesand effect of thermal treatment in biological systems 1-gen-2006 Papetti, A.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; DA CARRO, C.; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment in biological systems. 1-gen-2006 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley 1-gen-2006 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Ex vivo antiperoxyl radical activity of coffee melanoidins 1-gen-2007 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Mud pack treatment of osteoarthritis patients: Changes in serum levels of cartilage disease markers 1-gen-2008 Bellometti, S; Tassoni, T; Gregotti, Cesarina; Richelmi, Plinio
Attività protettiva delle melanoidine del caffè nei confronti della perossidazione lipidica 1-gen-2008 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation of high molecular weight components and contribution to the protective activity of coffee against lipid peroxidation in a rat liver microsome system. 1-gen-2008 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Mostrati risultati da 1 a 20 di 30
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile