Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Development of a method to screen potential ligands of amyloidogenic proteins 1-gen-2004 Quaglia, Milena; Carazzone, Chiara; Sabella, Stefania; Caccialanza, Gabriele; Bellotti, Vittorio; DE LORENZI, Ersilia
Search of ligands for the amyloidogenic protein beta(2)-microglobulin by capillary electrophoresis and other techniques 1-gen-2005 Quaglia, M; Carazzone, Chiara; Sabella, Stefania; Colombo, Raffaella; Giorgetti, Sofia; Bellotti, Vittorio; DE LORENZI, Ersilia
Hydroxycinnamic acid derivatives occurring in Cichorium endivia vegetables 1-gen-2007 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella
Sulfonated molecules that bind a partially structured species of beta2-microglobulin also influence refolding and fibrillogenesis. 1-gen-2008 Carazzone, Chiara; Colombo, Raffaella; Quaglia, M; Mangione, Palma; Raimondi, Sara; Giorgetti, Sofia; Caccialanza, Gabriele; Bellotti, Vittorio; DE LORENZI, Ersilia
Hydroxycinnamic acid derivatives occurring in Cichorium endivia vegetables 1-gen-2008 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella
HPLC-DAD-ESI-MSn screening of phenolic compounds in Chicorium endivia vegetables 1-gen-2009 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Mascherpa, Dora; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella
Derivati dell’acido idrossicinnamico nel radicchio variegate di Castelfranco 1-gen-2010 Mascherpa, Dora; Papetti, Adele; Carazzone, Chiara; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella
Analisi della frazione polifenolica di vegetali del genere Cichorium mediante RP-HPLC-DAD-ESI/MSn 1-gen-2010 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Mascherpa, Dora; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella
Fingerprint della frazione polifenolica di vegetali del genere Cichorium 1-gen-2011 Mascherpa, Dora; Papetti, Adele; Carazzone, Chiara; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella
HPLC-DAD-ESI-MSn screening of phenolic compounds in Cichorium endivia vegetables 1-gen-2011 Mascherpa, Dora; Papetti, Adele; Carazzone, Chiara; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella
Phenolic compounds in red Chicorium intybus vegetable 1-gen-2012 Papetti, Adele; Carazzone, Chiara; Marrubini, G.; Mascherpa, Dora; Gazzani, Gabriella
ISOLATION OF ORGANIC ACIDS FROM CICHORIUM INTYBUS WITH POTENTIAL ANTI-CARIES AND ANTI-GINGIVITIS ACTIVITY 1-gen-2012 Papetti, Adele; Mascherpa, Dora; Carazzone, Chiara; Stauder, Monica; Spratt David, A.; Wilson, Michael; Pratten, Jonathan; Lingström, Peter; Zaura, Egija; Ofek, Itzak; Signoretto, Caterina; Pruzzo, Carla; Gazzani, Gabriella
Identification of Phenolic Constituents in Cichorium endivia Var. crispum and Var. latifolium Salads by High-Performance Liquid Chromatography with Diode Array Detection and Electrospray Ioniziation Tandem Mass Spectrometry 1-gen-2012 Mascherpa, Dora; Carazzone, Chiara; Marrubini, Giorgio; Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele
Identification of organic acids in Cichorium intybus inhibiting virulence-related properties of oral pathogenic bacteria 1-gen-2013 Papetti, Adele; Mascherpa, Dora; Carazzone, Chiara; Stauder, Monica; Spratt David, A; Wilson, Michael; Pratten, Jonathan; Ciric, Lena; Lingström, Peter; Zaura, Egija; Weiss, Ervin; Ofek, Itzak; Signoretto, Caterina; Pruzzo, Carla; Gazzani, Gabriella
Identification of phenolic constituents in red chicory salads (Cichorium intybus) by high-performance liquid chromatography with diode array detection and electrospray ionisation tandem mass spectrometry 1-gen-2013 Carazzone, Chiara; Mascherpa, Dora; Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile