Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of winemaking on the composition of red wine as a source of polyphenols for anti-infective biomaterials 1-gen-2016 DI LORENZO, Arianna; Bloise, Nora; Meneghini, Silvia; Sureda, Antoni; Tenore, Gian Carlo; Visai, Livia; Arciola, Carla Renata; Daglia, Maria
Maqui (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz): in vivo antioxidant activity and antidepressive-like effect of a chemicaly characterized Maqui berry extyract. 1-gen-2016 Di Lorenzo, A; Nabavi, Sf; Meneghini, S; Nabavi, Sm; Daglia, M
Enantiomeric 4-Acylamino-6-alkyloxy-2 Alkylthiopyrimidines As Potential A3 Adenosine Receptor Antagonists: HPLC Chiral Resolution and Absolute Configuration Assignment by a Full Set of Chiroptical Spectroscopy 1-gen-2016 Rossi, Daniela; Nasti, Rita; Marra, Annamaria; Meneghini, Silvia; Mazzeo, G.; Longhi, G.; Memo, M.; Cosimelli, B.; Greco, G.; Novellino, E.; Da Settimo, F.; Martini, C.; Taliani, S.; Abbate, S.; Collina, Simona
Flavanones: Citrus phytochemical with health-promoting properties 1-gen-2017 Barreca, Davide; Gattuso, Giuseppe; Bellocco, Ersilia; Calderaro, Antonella; Trombetta, Domenico; Smeriglio, Antonella; Lagana, Giuseppina; Daglia, Maria; Meneghini, Silvia; Nabavi, Seyed Mohammad
Nutritional advantages of sous-vide cooking compared to boiling on cereals and legumes: Determination of ashes and metals content in ready-to- eat products 1-gen-2017 Rondanelli, Mariangela; Daglia, Maria; Meneghini, Silvia; Lorenzo, Arianna Di; Peroni, Gabriella; Faliva, MILENA ANNA; Perna, Simone
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile