MELLERIO, GIORGIO GIACOMO

MELLERIO, GIORGIO GIACOMO  

DIPARTIMENTO DI CHIMICA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 125 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
70 anni passati in un volo! 1-gen-2016 Mellerio, Giorgio G.
A Comparison of ITD-MS vs TOF-MS in Pesticide Analysis 1-gen-2002 Fiorina, S.; Mannucci, B.; Mellerio, G.
A HS-SPME-GC/MS Method for the Determination of Suspected Allergens in Essential Oils, Flavour, Fragrances and Cosmetics 1-gen-2007 Corana, F; Mannucci, B; Mellerio, G.
Ali per elefanti molecolari 1-gen-2018 Mellerio, Giorgio G.
An Evaluation of Automated Mass Spectral Deconvolution and Identification 1-gen-2001 Fiorina, S.; Corana, F.; Mellerio, G.
Angelo Pavesi, Egidio Pollacci, Bernardo Oddo. Origine della Facoltà di Farmacia 1-gen-2014 Mellerio, GIORGIO GIACOMO
Application of ESI-MS in Study of Metal-Induced Assembling of Naphthalenediimide Derivatives 1-gen-2002 Perani, E.; ORBELLI BIROLI, A.; Licchelli, M.; Mellerio, G.
Applications of a trypsin immobilized bioreactor coupled with mass spectrometry 1-gen-2004 Perani, E.; DE PALMA, A.; Galliano, M.; Massolini, G.; Mellerio, G.
Approaches Towards the Use of MS/MS Spectral Libraries 1-gen-2007 Corana, F; Mannucci, B; Mellerio, G.
Artefatti e contaminanti in spettrometria di massa (parte 1) 1-gen-1989 Mellerio, G.
Artefatti e contaminanti in spettrometria di massa (parte 2) 1-gen-1989 Mellerio, G.
Artefatti e contaminanti in spettrometria di massa (parte 3) 1-gen-1990 Mellerio, G.
Artefatti e contaminanti in spettrometria di massa (parte 4) 1-gen-1990 Mellerio, G.
Bibliografia relativa all'Almo Collegio Borromeo 1-gen-2011 Laskaris, C. Z.; Mellerio, G.
Cento anni di bibliografia su Contardo Ferrini 1-gen-2002 Marotta, Valerio; Mellerio, GIORGIO GIACOMO
Characterization of Phenolic and Secoiridoid Aglycons Present in Virgin Olive Oil by GC-CI-MS 1-gen-1996 Angerosa, F; D'Alessandro, N; Corana, F; Mellerio, G.
Characterization of phosphorylated proteins: an integrated system for the on-line digestion and selective phosphopeptide analysis by LC/LC-MS/MS 1-gen-2006 Dolcini, Lorenzo; Temporini, Caterina; Sasso, Clara; Perani, Eleonora; Mellerio, GIORGIO GIACOMO; Caccialanza, Gabriele; Massolini, Gabriella
Charaterization of seven new hydrocarbon compounds present in the aroma of virgin olive oil 1-gen-1998 F, Angerosa; L, Camera; N, D'Alessandro; Mellerio, G.
Chemical composition and antimicrobial activity of Myrcianthes fragrans essential oil, a natural aromatizer of the traditional Ecuadorian beverage colada morada 1-gen-2018 Armijos, C.; Valarezo, E.; Cartuche, L.; Zaragoza, T.; Finzi, P. V.; Mellerio, G. G.; Vidari, G.
Chemotaxonomical Investigations on Seseli bocconi 1-gen-1988 Servettaz, O.; Mellerio, G.; Andreis, C.