Investigation of the effects of grinding and co-grinding on physicochemical properties of glisentide

BETTINETTI, GIAMPIERO
2002-01-01

2002
Chemistry & Analysis covers research on natural and laboratory syntheses, chemical structure, structure-function relationship, isolation and analyses of biologically significant molecules, medicinal and food chemistry. Technical material describing crucial chemical methods in biochemical analysis and research is also placed in this category. Resources covering general biochemistry and natural metabolic pathways are excluded.
Sì, ma tipo non specificato
Inglese
Internazionale
STAMPA
30
2
227
237
CARATTERIZZAZIONE TERMOANALITICA E STRUTTURALE DI COMPOSTI FARMACEUTICI: CHIMICA
Glisentide; Grinding; Cogrinding; Dissolution; DSC; MDSC; FTIR; Xray Powder Diffraction
5
info:eu-repo/semantics/article
262
Mura, P; Cirri, M; Faucci, ; GINES DORADO, Jm; Bettinetti, Giampiero
1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista
none
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11571/132729
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? 7
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact