DIETARY FAT INTAKE AS RISK FACTOR FOR THE DEVELOPMENT OF DIABETES: MULTINATIONAL MULTICENTER STUDY OF THE MEDITERRANEAN GROUP FOR THE STUDY OF DIABETES IF:7.912

GALLOTTI, CRISTINA;TENCONI, MARIA TERESA
2003-01-01

2003
The Health Care Sciences & Services category includes resources on health services, hospital administration, health-care management, health-care financing, health policy and planning, health education, history of medicine, medical ethics, palliative care and nursing, integrative and complementary medicine, and nursing.
Sì, ma tipo non specificato
Inglese
Internazionale
STAMPA
26
2
302
307
dietary fat intake; risk factor; diabetes
15
info:eu-repo/semantics/article
262
Thanopoulou, A.; Karamanos, B.; Angelico, F.; Assaad Khalil, S.; Barbato, A.; Del Ben, M.; Dimitrijevic Sreckovic, V.; Djordjevic, P.; Gallotti, Crist...espandi
1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista
none
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11571/141392
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact