Sfoglia per Autore
Water soluble anti-prooxidant compounds in Treviso chicory
2001-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria
Antiradical activity of vegetables commonly included in the mediterranean diet
2001-01-01 Pelosi, C.; Daglia, Maria; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella; Racchi, Marco
Vegetable extracts protect IMR32 cells against H2O2 induced toxicity
2001-01-01 Lanni, Cristina; Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Pelosi, C.; Govoni, Stefano; Racchi, Marco
Anti- and pro-oxidant activity of water solubile compounds in Cichorium intybus var. silvestre (Treviso red chicory).
2002-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella
Anti- and pro-oxidant water soluble activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment
2002-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella
Barley protective activity against rat liver microsome lipid peroxidation
2002-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Coffee melanoidins antiradical activity
2002-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella
Attività antiradicalica dei componenti idrosolubili dei semi di Coffea robusta tostati
2002-01-01 Daglia, Maria; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella
Attività antiradicalica dei composti idrosolubili dei semi di coffea robusta tostati
2002-01-01 Daglia, Maria; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella
L'ipotesi della cascata amiloide nella malattia di Alzheimer: studi su strategie di neuroprotezione.
2002-01-01 DE LORENZI, Ersilia; Caccialanza, Gabriele; Lanni, Cristina; Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Giunchedi, P.; Bellotti, Vittorio; Mangione, Palma; Giorgetti, Sofia; Grossi, S.; Govoni, Stefano; Racchi, Marco
Attività antiradicalica del caffè verde e tostato
2002-01-01 Papetti, Adele; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Daglia, Maria; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella
Antiadhesive effect of green and roasted coffee on Streptococcus mutans' adhesive properties on saliva-coated hydroxyapatite beads
2002-01-01 Daglia, Maria; Tarsi, R.; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Pruzzo, C.; Gazzani, Gabriella
Radiant smiles thanks to coffee?
2002-01-01 Daglia, Maria; Tarsi, R.; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Pruzzo, C.; Gazzani, Gabriella
Antiradical Activity of Water solubile Components of Common Diet Vegetables
2002-01-01 Racchi, Marco; Daglia, Maria; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella
Lipossigenasi del Cichorium intybus Var. silvestre: isolamento e caratterizzazione
2003-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Giorgetti, Sofia; Gazzani, Gabriella
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato
2003-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley
2003-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro and ex vivo antihydroxyl radical activity of green and dark roasted coffee
2003-01-01 Lanni, Cristina; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Govoni, Stefano; Racchi, Marco
Green and roasted coffee antiradical stability in chemical system
2004-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components
2004-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Water soluble anti-prooxidant compounds in Treviso chicory | 1-gen-2001 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria | |
Antiradical activity of vegetables commonly included in the mediterranean diet | 1-gen-2001 | Pelosi, C.; Daglia, Maria; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella; Racchi, Marco | |
Vegetable extracts protect IMR32 cells against H2O2 induced toxicity | 1-gen-2001 | Lanni, Cristina; Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Pelosi, C.; Govoni, Stefano; Racchi, Marco | |
Anti- and pro-oxidant activity of water solubile compounds in Cichorium intybus var. silvestre (Treviso red chicory). | 1-gen-2002 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella | |
Anti- and pro-oxidant water soluble activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment | 1-gen-2002 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella | |
Barley protective activity against rat liver microsome lipid peroxidation | 1-gen-2002 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Coffee melanoidins antiradical activity | 1-gen-2002 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella | |
Attività antiradicalica dei componenti idrosolubili dei semi di Coffea robusta tostati | 1-gen-2002 | Daglia, Maria; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella | |
Attività antiradicalica dei composti idrosolubili dei semi di coffea robusta tostati | 1-gen-2002 | Daglia, Maria; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella | |
L'ipotesi della cascata amiloide nella malattia di Alzheimer: studi su strategie di neuroprotezione. | 1-gen-2002 | DE LORENZI, Ersilia; Caccialanza, Gabriele; Lanni, Cristina; Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Giunchedi, P.; Bellotti, Vittorio; Mangione, Palma; Giorgetti, Sofia; Grossi, S.; Govoni, Stefano; Racchi, Marco | |
Attività antiradicalica del caffè verde e tostato | 1-gen-2002 | Papetti, Adele; Racchi, Marco; Lanni, Cristina; Daglia, Maria; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella | |
Antiadhesive effect of green and roasted coffee on Streptococcus mutans' adhesive properties on saliva-coated hydroxyapatite beads | 1-gen-2002 | Daglia, Maria; Tarsi, R.; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Pruzzo, C.; Gazzani, Gabriella | |
Radiant smiles thanks to coffee? | 1-gen-2002 | Daglia, Maria; Tarsi, R.; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Pruzzo, C.; Gazzani, Gabriella | |
Antiradical Activity of Water solubile Components of Common Diet Vegetables | 1-gen-2002 | Racchi, Marco; Daglia, Maria; Lanni, Cristina; Papetti, Adele; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella | |
Lipossigenasi del Cichorium intybus Var. silvestre: isolamento e caratterizzazione | 1-gen-2003 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Giorgetti, Sofia; Gazzani, Gabriella | |
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato | 1-gen-2003 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley | 1-gen-2003 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
In vitro and ex vivo antihydroxyl radical activity of green and dark roasted coffee | 1-gen-2003 | Lanni, Cristina; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Govoni, Stefano; Racchi, Marco | |
Green and roasted coffee antiradical stability in chemical system | 1-gen-2004 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella | |
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components | 1-gen-2004 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile