Sfoglia per Autore
Inhibition of mutagenicity in Salmonella typhimurium by Glycyrrhiza glabra extract, glycyrrhizinic acid, 18 alpha- and 18 beta-glycyrrhetinic acids
1993-01-01 Zani, Franca; Cuzzoni Maria, Teresa; Daglia, Maria; Benvenuti, Stefania; Vampa, Gabriella; Mazza, Piergiorgio
Antibacterial activity of coffee.
1994-01-01 Daglia, Maria; Cuzzoni Maria, Teresa; Dacarro, Cesare
Antibacterial activity of coffee: Relationship between Biological Activity and Chemical Markers
1994-01-01 Daglia, Maria; Cuzzoni Maria, Teresa; Dacarro, Cesare
Antibacterial activity of coffee against Streptococcus mutans
1995-01-01 Dacarro, Cesare; Daglia, Maria; Cuzzoni, M. T.; Bonferoni, B.
Attività biologica dei funghi: proprietà antiossidanti nei confronti dei lipidi cellulari
1996-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina
Oxidation of edible oils induced by thermal treatment
1997-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; DE LORENZI, Ersilia
Influenza del caffè sulle capacità adesive di Streptococcus mtans
1997-01-01 Tarsi, R.; Pruzzo, C.; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Dacarro, Cesare
Attività antiossidante del caffè
1997-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Antibacterial and antioxidant activities of coffee beverage
1997-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Proprietà anti e proossidanti di alimenti vegetali ed influenza dei trattamenti termici su tali proprietà
1997-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria
Anti- and prooxidant activity of water soluble components of some common diet vegetables and the effect of thermal treatment
1998-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Massolini, Gabriella; Daglia, Maria
Protective activity of water soluble components of some common diet vegetables on rat liver microsome and the effect of thermal treatment
1998-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina
Isolation of an antibacterial component from roasted coffee
1998-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Isolation of antioxidant components from Cichorium intybus
1999-01-01 Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina
Attività antiossidante e protettiva di vegetali del genere Cichorium
1999-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro and ex vivo anti-and prooxidant components of Cichorium intybus.
2000-01-01 Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina
Activity of stabilized vegetable extracts against oxidative stress and beta amyloid toxicity
2000-01-01 Govoni, Stefano; Masoero, Elisabetta; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Racchi, Marco; Gazzani, Gabriella
Influenza dei trattamenti tecnologici sulle proprietà antiossidanti di alcuni vegetali del genere Cichorium
2000-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella
Attività antiradicalica specifica di vegetali del genere Cichorium
2000-01-01 Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele
In vitro antioxidant and ex vivo protective activities of green and roasted coffee.
2000-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Bertè, F. A.; Gazzani, Gabriella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Inhibition of mutagenicity in Salmonella typhimurium by Glycyrrhiza glabra extract, glycyrrhizinic acid, 18 alpha- and 18 beta-glycyrrhetinic acids | 1-gen-1993 | Zani, Franca; Cuzzoni Maria, Teresa; Daglia, Maria; Benvenuti, Stefania; Vampa, Gabriella; Mazza, Piergiorgio | |
Antibacterial activity of coffee. | 1-gen-1994 | Daglia, Maria; Cuzzoni Maria, Teresa; Dacarro, Cesare | |
Antibacterial activity of coffee: Relationship between Biological Activity and Chemical Markers | 1-gen-1994 | Daglia, Maria; Cuzzoni Maria, Teresa; Dacarro, Cesare | |
Antibacterial activity of coffee against Streptococcus mutans | 1-gen-1995 | Dacarro, Cesare; Daglia, Maria; Cuzzoni, M. T.; Bonferoni, B. | |
Attività biologica dei funghi: proprietà antiossidanti nei confronti dei lipidi cellulari | 1-gen-1996 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina | |
Oxidation of edible oils induced by thermal treatment | 1-gen-1997 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; DE LORENZI, Ersilia | |
Influenza del caffè sulle capacità adesive di Streptococcus mtans | 1-gen-1997 | Tarsi, R.; Pruzzo, C.; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Dacarro, Cesare | |
Attività antiossidante del caffè | 1-gen-1997 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Antibacterial and antioxidant activities of coffee beverage | 1-gen-1997 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Proprietà anti e proossidanti di alimenti vegetali ed influenza dei trattamenti termici su tali proprietà | 1-gen-1997 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria | |
Anti- and prooxidant activity of water soluble components of some common diet vegetables and the effect of thermal treatment | 1-gen-1998 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Massolini, Gabriella; Daglia, Maria | |
Protective activity of water soluble components of some common diet vegetables on rat liver microsome and the effect of thermal treatment | 1-gen-1998 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina | |
Isolation of an antibacterial component from roasted coffee | 1-gen-1998 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Isolation of antioxidant components from Cichorium intybus | 1-gen-1999 | Gazzani, Gabriella; Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina | |
Attività antiossidante e protettiva di vegetali del genere Cichorium | 1-gen-1999 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
In vitro and ex vivo anti-and prooxidant components of Cichorium intybus. | 1-gen-2000 | Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina | |
Activity of stabilized vegetable extracts against oxidative stress and beta amyloid toxicity | 1-gen-2000 | Govoni, Stefano; Masoero, Elisabetta; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Racchi, Marco; Gazzani, Gabriella | |
Influenza dei trattamenti tecnologici sulle proprietà antiossidanti di alcuni vegetali del genere Cichorium | 1-gen-2000 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gazzani, Gabriella | |
Attività antiradicalica specifica di vegetali del genere Cichorium | 1-gen-2000 | Gazzani, Gabriella; Daglia, Maria; Papetti, Adele | |
In vitro antioxidant and ex vivo protective activities of green and roasted coffee. | 1-gen-2000 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gregotti, Cesarina; Bertè, F. A.; Gazzani, Gabriella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile