Sfoglia per Autore
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley
2003-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
In vitro and ex vivo antihydroxyl radical activity of green and dark roasted coffee
2003-01-01 Lanni, Cristina; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Govoni, Stefano; Racchi, Marco
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato
2003-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Lipossigenasi del Cichorium intybus Var. silvestre: isolamento e caratterizzazione
2003-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Giorgetti, Sofia; Gazzani, Gabriella
Green and roasted coffee antiradical stability in chemical system
2004-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components
2004-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Antoxidant activities of coffee and common diet vegetables: some suggestions for a healthy aging
2004-01-01 Lenzken Silvia, Carolina; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Lanni, Cristina; Racchi, Marco
In vitro and ex vivo antihydroxyl radical activity of green and roasted coffee
2004-01-01 Daglia, Maria; Racchi, Marco; Papetti, Adele; Lanni, Cristina; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella
Sostanze presenti negli alimenti utili per la prevenzione della carie dentale: inibizione dell'adesivita' di streptococchi orali da parte del caffè d'orzo
2005-01-01 Tarsi, R.; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Baccaglia, A.; Cosmo, M.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella; Pruzzo, C.
Purification and Characterization of Soluble Cichorium intybus Var. silvestre Lipoxygenase
2005-01-01 Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Giorgetti, Sofia; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella
Bioactive high molecular mass component induced in barley grain by roasting process
2006-01-01 Papetti, Adele; Pruzzo, C.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Baccaglia, A.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Effect of barley coffee on the adhesive properties of oral streptococci
2006-01-01 Papetti, Adele; Tarsi, R.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Pruzzo, C.; Gazzani, Gabriella
Isolamento ed identificazione di componenti del caffè tostato ad attività antibatterica
2006-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Proprietà antiossidanti ed antiadesive del caffè d'orzo
2006-01-01 Papetti, Adele; Pruzzo, Carla; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Baccaglia, Alessandro; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Componenti con proprietà antibatteriche del caffè d'orzo
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Coffee brew effects on oral health
2006-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Isolamento ed identificazione di componenti del vino ad attività antibatterica
2006-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Corradini, C.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment in biological systems.
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Anti-adhesive effect of red wine on Streptococcus mutans adesive properties on saliva coated hydroxyapatite beads
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Stauder, M.; Giusto, G.; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
In vitro antiradical and ex vivo protective activities of green and roasted barley | 1-gen-2003 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
In vitro and ex vivo antihydroxyl radical activity of green and dark roasted coffee | 1-gen-2003 | Lanni, Cristina; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Govoni, Stefano; Racchi, Marco | |
Componenti antiossidanti dell'orzo tostato | 1-gen-2003 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Lipossigenasi del Cichorium intybus Var. silvestre: isolamento e caratterizzazione | 1-gen-2003 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Giorgetti, Sofia; Gazzani, Gabriella | |
Green and roasted coffee antiradical stability in chemical system | 1-gen-2004 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella | |
Antioxidant activity of roasted barley high molecular weight components | 1-gen-2004 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Berte', Francantonio; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Antoxidant activities of coffee and common diet vegetables: some suggestions for a healthy aging | 1-gen-2004 | Lenzken Silvia, Carolina; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella; Lanni, Cristina; Racchi, Marco | |
In vitro and ex vivo antihydroxyl radical activity of green and roasted coffee | 1-gen-2004 | Daglia, Maria; Racchi, Marco; Papetti, Adele; Lanni, Cristina; Govoni, Stefano; Gazzani, Gabriella | |
Sostanze presenti negli alimenti utili per la prevenzione della carie dentale: inibizione dell'adesivita' di streptococchi orali da parte del caffè d'orzo | 1-gen-2005 | Tarsi, R.; Daglia, Maria; Papetti, Adele; Baccaglia, A.; Cosmo, M.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella; Pruzzo, C. | |
Purification and Characterization of Soluble Cichorium intybus Var. silvestre Lipoxygenase | 1-gen-2005 | Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Giorgetti, Sofia; Papetti, Adele; Gazzani, Gabriella | |
Bioactive high molecular mass component induced in barley grain by roasting process | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Pruzzo, C.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Baccaglia, A.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Effect of barley coffee on the adhesive properties of oral streptococci | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Tarsi, R.; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Pruzzo, C.; Gazzani, Gabriella | |
Isolamento ed identificazione di componenti del caffè tostato ad attività antibatterica | 1-gen-2006 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Proprietà antiossidanti ed antiadesive del caffè d'orzo | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Pruzzo, Carla; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Baccaglia, Alessandro; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Componenti con proprietà antibatteriche del caffè d'orzo | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Coffee brew effects on oral health | 1-gen-2006 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Isolamento ed identificazione di componenti del vino ad attività antibatterica | 1-gen-2006 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Corradini, C.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Anti- and pro-oxidant activity of Cichorium genus vegetables and effect of thermal treatment in biological systems. | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Anti-adhesive effect of red wine on Streptococcus mutans adesive properties on saliva coated hydroxyapatite beads | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Stauder, M.; Giusto, G.; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile