ACETI, CAMILLA
ACETI, CAMILLA
Anti-adhesive effect of red wine on Streptococcus mutans adesive properties on saliva coated hydroxyapatite beads
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Stauder, M.; Giusto, G.; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella
Antibacterial Activity of Red and White Wine against Oral Streptococci.
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Attività antiossidante di vini Merlot della Val Camonica
2007-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella
Attività antiradicalica delle melanoidine della birra
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella
Attività protettiva delle melanoidine del caffè nei confronti della perossidazione lipidica
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Coffee brew effects on oral health
2006-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Componenti con proprietà antibatteriche del caffè d'orzo
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Determinazione dei composti alfa-dicarbonilici in alimenti ad alto tenore di zuccheri
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella
Effect of red wine on the adhesive properties of oral streptococci
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Repetto, B.; Karbowiak, A.; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella
Effect of roasting process on coffee-dicarbonyl compounds content
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella
Effetto del vino rosso sulla capacità di adesione dello Streptococcus mutans a granuli di idrossiapatite
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Stauder, Monica; Repetto, Barbara; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella
Ex vivo antiperoxyl radical activity of coffee melanoidins
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Hydroxycinnamic acid derivatives occurring in Cichorium endivia vegetables
2007-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella
Hydroxycinnamic acid derivatives occurring in Cichorium endivia vegetables
2008-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella
Isolamento ed identificazione di componenti del caffè tostato ad attività antibatterica
2006-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Isolamento ed identificazione di componenti del vino ad attività antibatterica
2006-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Corradini, C.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Isolation and determination of alpha-dicarbonyl compounds by RP-HPLC-DAD in green and roasted coffee
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley
2006-01-01 Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation of high molecular weight components and contribution to the protective activity of coffee against lipid peroxidation in a rat liver microsome system.
2008-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella
Isolation, identification, and quantification of roasted coffee antibacterial compounds.
2007-01-01 Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Anti-adhesive effect of red wine on Streptococcus mutans adesive properties on saliva coated hydroxyapatite beads | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Stauder, M.; Giusto, G.; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella | |
Antibacterial Activity of Red and White Wine against Oral Streptococci. | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Attività antiossidante di vini Merlot della Val Camonica | 1-gen-2007 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella | |
Attività antiradicalica delle melanoidine della birra | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella | |
Attività protettiva delle melanoidine del caffè nei confronti della perossidazione lipidica | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Coffee brew effects on oral health | 1-gen-2006 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Componenti con proprietà antibatteriche del caffè d'orzo | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Grisoli, Pietro; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Determinazione dei composti alfa-dicarbonilici in alimenti ad alto tenore di zuccheri | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella | |
Effect of red wine on the adhesive properties of oral streptococci | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Repetto, B.; Karbowiak, A.; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella | |
Effect of roasting process on coffee-dicarbonyl compounds content | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella | |
Effetto del vino rosso sulla capacità di adesione dello Streptococcus mutans a granuli di idrossiapatite | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Stauder, Monica; Repetto, Barbara; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gazzani, Gabriella | |
Ex vivo antiperoxyl radical activity of coffee melanoidins | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Hydroxycinnamic acid derivatives occurring in Cichorium endivia vegetables | 1-gen-2007 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella | |
Hydroxycinnamic acid derivatives occurring in Cichorium endivia vegetables | 1-gen-2008 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Carazzone, Chiara; Gazzani, Gabriella | |
Isolamento ed identificazione di componenti del caffè tostato ad attività antibatterica | 1-gen-2006 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Isolamento ed identificazione di componenti del vino ad attività antibatterica | 1-gen-2006 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Corradini, C.; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella | |
Isolation and determination of alpha-dicarbonyl compounds by RP-HPLC-DAD in green and roasted coffee | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Spini, Valentina; Gazzani, Gabriella | |
Isolation of an in vitro and ex vivo antiradical melanoidin from roasted barley | 1-gen-2006 | Papetti, Adele; Daglia, Maria; Aceti, Camilla; Quaglia, Milena; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Isolation of high molecular weight components and contribution to the protective activity of coffee against lipid peroxidation in a rat liver microsome system. | 1-gen-2008 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Aceti, Camilla; Sordelli, Barbara; Gregotti, Cesarina; Gazzani, Gabriella | |
Isolation, identification, and quantification of roasted coffee antibacterial compounds. | 1-gen-2007 | Daglia, Maria; Papetti, Adele; Grisoli, Pietro; Aceti, Camilla; Spini, Valentina; Dacarro, Cesare; Gazzani, Gabriella |